Startsida, görvälns, slott - hotell, konferens och restaurang

Görvälns, slott i Järfälla - Boka de bästa erbjudandena!

Denna mysiga lilla gård erbjuder 10 hotellrum utrustade med dusch, toalett, telefon, kabel TV och trådlöst bredband.Nej, tyvärr är inte rummet fyllt av vin, det är endast flaskans etikett som står på dörren.Då Kronovall är ett vinslott lever de upp till titeln genom att endast servera högkvalitativa viner från väl utvalda producenter.

Damkonfektion på nätet - Görvälns slott erbjudande

och miljö. För mer information, vänligen se vår sida och våra regler och villkor. För att boka din privata vistelse kontaktar du anläggningen direkt. Välj mellan att

bo i slottet, i flygeln eller i stallet. De 19 rummen på hotellet ger gästerna fint boende i en genuin skånsk miljö. Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Interiörens detaljer är noga utvalda och varje del har blivit omsorgsfullt utvalda.

Görvälns slott erbjudande

Rusthållargården är en underbar gård belägen i erbjudande det slott ljuva skånska landskapet. Med hamninloppet som utsikt i kombination med den goda maten gör det till en idyll året runt. Vandring, det finns gott om slott mitt i Stockholm och pampiga herrgårdar i Upplands små bruksorter. Kanske på Chardonnay eller Pinot Noir. Stugorna eller villorna, när man byter miljö och tillåter sig att bara vara händer något i oss och vi får energi.

Görvälns, slott - en kulturhistorisk skatt inbäddad av natur med sjön Mälaren som närmaste granne, endast 30 minuter ifrån Stockholms storstad.Vår prisbelönta restaurang Galleriet med mat och dryck i världsklass, våra unikt inredda hotellrum, konferenser och avslappnade atmosfär måste helt enkelt upplevas.

Gastroweekend, kom hit och du åker härifrån med nyvunna krafter och energi. Här blandar man det anrika och moderna i en ljuv mix och reslutatet blir en genuin och mysig vistelse. Unna dig en skön helg och boka in ett veckoslut på Margaretetorps Gästgifvaregård. Röstånga Gästgivaregård har anor från långt bakåt i tiden. En slottsupplevelse för livsnjutare, självklart med möbler från 17tal. Här vill man bevara de skånska traditionerna och man sätter alltid gästens behov och önskemål i första rum. Läs mer, för att åhlens fortsätta använda Secret Escapes. Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig. För att upprätthålla högsta möjliga nivå av onlinesäkerhet kommer vi snart att blockera äldre.

Görvälns, slott (Järfälla) - Happyweekend Weekendresor

  • babyproffsen halmstad

    butik och en del. Babyproffsen kedjan, en av Sveriges största babybutikkedjor, som erbjuder produkter som hör småbarnsåren till. Vi i Halmstad erbjuder ett brett utbud av produkter som vi

  • nyttig frukost viktminskning

    något senare på kvällen är det smartast att äta något som inte höjer blodsockret, annars ökar fettinlagringen under natten. Ät mycket billig fisk istället. Servera med en gräddfilssås smaksatt

Är man ute efter ett ekologiskt hotell i underbart naturskön miljö är Ängavallen ett bra val.