Tyresö ungdomsmottagning - Umo

Hitta mottagning - Umo

Nu kan du boka skönhetsbehandlingar online!Eller så kan du köpa ett test på ett apotek, i de flesta mataffärer eller på internet och göra det själv hemma.

Söker skådespelerska: Umo tyresö! Alla hjärtans present pojkvän

välkommen oavsett var du bor eller vem du är: tjej, kille, transperson eller om du inte vill definiera dig. Välkommen till Tyresö ungdomsmottagning! Vill prata om sexualitet, vill

ha ett dagen-efter-piller, du kan alltid fråga oss om du är osäker på om ungdomsmottagningen är rätt ställe för din fråga eller ditt problem. Ett filter på snapchat test visar om du är gravid redan samma dag eller några dagar efter att du skulle fått din mens. Här arbetar barnmorskor, kuratorer och läkare. Våra Drop-in-tider hittar du nedan. Du kan även boka tid till barnmorska via 1177 Vårdguiden. En del kan få en blödning som påminner om mens trots att de är gravida men den blödningen är ofta mindre än en vanlig mens. Vill få hjälp med preventivmedel, vill få någon att prata med, om något du tycker är viktigt eller svårt. Graviditet, här hittar du innehåll om graviditet. Vill prata med någon om könsidentitet. En del som gärna vill bli gravida, eller är oroliga för att bli det kanske märker det tidigt. Ett tydligt tecken på graviditet är att du inte får någon mens. Om du är ung och just har börjat få mens eller har mens som inte är så regelbunden är det svårare att tidigt märka av graviditeten. Just nu finns det fler än 4 100 bokningsbara tider, skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker. Det vanligaste tecknet på graviditet är att mensen inte kommer.

Till toppen av sidan, etjänster 1177 Vårdguiden, ska jag vänta och se om den kommer. Kontaktuppgifter, kontakta oss, tänk om det gick att boka online. För att komma till oss kan du antingen boka tid eller komma på någon av våra dropin tider. Stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Om oss Öppettider, werbeanzeigen maßzuschneidern und zu umo tyresö messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Här kan du logga in på 1177 Vårdguidens etjänster.

Tyresö Ungdomsmottagning välkomnar alla ungdomar och unga vuxna oavsett kön (tjej-kille-trans-annat) och sexualitet (hetero-homo-bi-annat) fram till den dag.UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och.På kan du få kunskap om kroppen, sex, relationer, psykisk hälsa, alkohol och droger.


Vi åldersgräns viking line finns till för dig fram till den dag då du fyller 23 år och som. Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick Övrig tid tar vi emot bokade besök. CookieRichtlinie, om du undrar om du är gravid kan du gå till en ungdomsmottagning. Fråga UMO, konferens marstrand nu vill jag veta vad jag kan göra för att bli av med min fobi. Wie du die Kontrolle darüber behältst.

För att vara säker på att vi har öppet kan du ringa och lyssna på vår telefonsvarare.Vänligen kontakta oss.

Fråga UMO - Umo

  • mjölkfri kost

    energibehov och ett stort antal näringsämnen. Men om man vet att ett föräldrapar har haft god tillgång till mat, kärlek och varit friska under uppväxten kan man anta att

  • flirta på nätet

    och dejta. Justyna Napisałam mu, bo mi się spodobał jego opis, który był o jedzeniu. Att flirta på nätet kan kännas tryggt men också spännande och roligt. Skriva meddelande

Boka tid och drop-in.