Lördag - travmasens travservice

V75 tips » Gratis V75 travtips varje omgång »

Hästen har spår fem bakom startbilen och körs som vanligt av Kristian Malmin.Ring Stödlinjen på eller besök Stödlinjens hemsida.Solvallahästen kan få en fin resa i draget här också och då blir han giftig över upploppet.

Svensk travsport: V75 tips lördag. Saker man kan göra själv

suttit främst varvet från mål. Hagmyrens proffstränare Mathias Andersson har inte synts till med sin stjärna och segermaskin efter den suveräna finalvinsten på Åby i augusti men nu är

det dags igen. Lightningexclusive (GS-2) är en häst med brukar kapacitet men som har galopperat en del. Lennart Ågren gillar att ha många ögon på hästarna och jag har studerat Bellareina Dolce och hennes stamtavla tillsammans med Thomas Moberg. Skoglund skrällde Fjolårets kusk i Sverige Christoffer Eriksson körde på Åby samtidigt som han skickade två egentränade hästar till Solvalla. Inte så konstigt då återbetalning på vinnarspelet är 80 procent och man måste betala stadiga överodds för att nå över 100. ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar. I starten innan gick han med open eye-huvudlag för första gången och då var det bättre tryck i honom. När flera kuponger har samma antal rätt och dessutom samma högstaodds på en vinnande spik avgör totalplacering på topplistan. Efter två normala vinnare var värdet drygt.000 kronor innan superknallen Aramis Race slog till i Top 7-loppet och sänkte de flesta. Medlemmar i Travstugan community är engagerade och delar vid tillfälle glatt med sig av V75-tips. Lycka till med den kommande veckan och framförallt lördagens V75-omgång i Skellefteå. Jag tycker att hon ska med på systemet om man tar fyra, fem hästar. 10 Ricocone 12 chiavelli 13 Hagentoy 1 Wasa Warrior 7 Il Vero Alfredo 15 Digital Ink 5 Tarabuso Jet 3 Order By Box 1 Onboard Broline 8 Nochebuena Face 1 Shiver.F. Tittar man på voltstartslopp med tillägg för varmblod vilka utgör två V75-avdelningar så vinns 40 procent av dessa från spets, att jämföra med 39 för landet. V4 tips, ranking och V4 resultat söndag Årjäng. Och i den avslutande Bronsdivisionen dyker den där fina Doctor Doxey Zenz upp igen. Kolla gärna in våra poddar och videos med V75-tips som Björnkollen 2016, Chrilles V75-tips, Travsurr och Systemet. Jag är på väg ut för att käka med några kompisar och det blir väl jag som får bjuda. Lina Alm fick högsta budet på hingsten Perpetuate (Kadabra) som hon ropade in åt Lennart Ågren (SRF Stable) för 100 000 dollar (900 000 kronor) Solvallatränaren Stefan Melander köpte tre hingstar på torsdagen: Saint Lindy (Cantab Hall Big Top Lindy (Cantab Hall) och Southwind Hillrazr. Systemförslagen kostar endast 120 kronor att lämna. Timo Nurmos kunde räkna in en tränardubbel sedan Ulf Ohlsson hittat till spets från tillägg med Roheryn som vann före Ile Saint Louis. Segern togs via släppt ledning och ett vasst upplopp förbi positive Perfect King. Efter en ganska väntad favoritparad i lördags blev det helt omöjligt att fixa sju rätt under kriteriesöndagen då skrällarna stod som spön i backen.

Taxi göteborg huvudkontor V75 tips lördag

Ove Ander Lindqvist är ordinarie kusk på Master Blaster. Hon ska ligga på rulle för då har hon en bra speed till slut. LarsOve Pettersson, samtliga rattigheter i materialet upphovsratt eller databasratt tillhor ATG. Visserligen är det en vecka längre mellan starterna än normalt.

michelin restaurang köpenhamn

Köp Travmasens tips med ranking, kommentarer och förslag till V86 och V75 varje vecka, och som publiceras i den lösenords skyddade fliken Travmasens Bonustips, kvällen innan spelomgången.Du hittar även V75 resultat.


Vissa kvällar så klaffar det, i Fem Tippar som Kanal 75 ansvarar över tippar fem experter varje V75omgång på 240 rader enligt modellen 1x1x2x2x3x4x5. Han har en toppchans att vinna och det här är en häst som jag tror absolut kommer att klättra en bra bit upp i klasserna. Startspåret som går med jättevinst, kentucky Futurity, vinster kommer inte av sig själva. Segern var den tolfte på 17 starter för present den Svante Båthtränade talangen som även noterades för ett banrekord 12, nästan 1, t Legervinnare som bland annat innehåller VMvinnarna Callit och Twister Bi samt Prix dAmeriquesegrarinnan Queen 2 över distansen 2 140 meter autostart. Hade Sofia kört mer offensivt då hade han nog gjort upp om segern. Det fixar säkert Ulf Ohlsson En brakfavorit hittar vi i den tredje avdelningen. Så vi får hoppas på revansch. Men visst kan man fråga sig vad man har för förväntningar när man skickar iväg ett sådant system Åke Svanstedt ropade in stoet Seventimesalady Chapter Seven för 132 000 dollar. Försök 1 1609 meter autostart 1 EurobondDavid Miller 2 Crystal FashionTim Tetrick 3 Missle HillDouglas McNair 4 You Know You DoYannick Gingras Jimmy Takter 5 EvaluateBrian Sears Marcus Melander 6 Tactical LandingJimmy Takter Kentucky Futurity. Konstaterade Untersteiner, ett sprinterlopp med några av våra bästa kallblod bakom startbilen.

Jackpott Om ingen har 7 rätt eller om utdelningen på 6 och 5 rätt understiger 15 kronor går pengarna vidare till en Jackpot.Det gick som på nålar första 500 meterna, men sedan travade han bättre och bättre ju längre loppet gick.I försök 1 har Jimmy Takter har en duo: You Know You Do startar från spår 4 och Tactical Landing från spår.

V75 Tips Gratis travtips SvenskaTrav

  • skomakare mall of scandinavia

    är lika kalla som Sverige. Om kalaset skall jag berätta mer i morgon. Jag känner inte någon nu levande person som heter Axel. Kerstin är visserligen 20 år yngre

  • romantisk weekend i malmö

    fina promenadstråk. En oförglömlig och romantisk weekend, vårt hotell är unikt beläget på en av Skånes högsta punkter med en fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Råvaror, humör och

Anledningen är förstås de två triumferna med Ellieann, på Bergsåker i fjol till 30 gånger pengarna och senast på Hagmyren för tre veckor sedan till sju svängar.