Stora, björn - Paddelkartan

KappAhl publ : presentrend collection IN sustainable

Sedan försökte vi hitta till Humlegården vilket var lättare sagt än gjort för två personer som aldrig varit där och som kom ut från fel sidan av tunnelbane-stationen där det inte fanns några skyltar.(eller egentligen idag) Idag har jag varit på en cykeltur, handlat mat, tränat och varit hemma.Och det var min midsommar som inte var jättekul men inte heller jättetråkig, alltså var den helt okej.

Sen brunch stockholm. Regnbågs t shirt. Mjölkfri kost

riktigt bra. Jag har alltså fixat med mina kategorier i kväll, bytt namn och så samt lagt till två stycken. Men de som jobbade på restaurangen sa att det

var okej och torkade upp drickan. Imorgon går jag halvdag och efter skolan ska jag träffa Moa så det blir kul! Sedan så är det en lila med svart övertyg med rosetter. ;D Idag har jag inga planer för min dag, tabell kalorier det blir väl att sitta hemma hela dagen som alla andra dagar på det sommarlov som redan gått. D Ha det gott! Idag har jag både hunnit med att hitta och köpa en cykel till mig, köpt grejer för mitt presentkort på en bokhandel, ätit glass samt spelat badminton. Lite av det jag ätit under dagen Idag har varit en riktigt slö dag, satt från kl elva till kl fyra och såg på Doctor Who och där någonstans vid 2-tiden åt jag lunch.

Kostar en tjuga och en femma. Ni vet ju att jag gillar rosa Linnet är nytt och är från H M och rosettbandet har jag sytt själv. Ja, poseidon, fast jag har inte sett Titanic men denna. Jag har knappt rört mig någonting hittills på det här lovet förutom idag och det är inte bra Jag kan skylla på det kassa vädret men jag kan ju fortfarande hitta på saker här hemma men det blir mest att jag sitter vid datorn regnbågs hela. D Ni ser antagligen var jag får inspiration ifrån när jag klär mig på morgonen Just nu äter jag en ganska sen frukost som består av fruktyoghurt med flingor. Morden i Midsomer och Dr House.

Detta armband har jag suttit och knutit till min syster Andrea eftersom så snäll är jag Hon bad mig göra detta regnbågs -armband så då gjorde jag det.Denna underbart söta t - shirt fick jag av min pappa när han var på jobbresa i Göteborg.


Regnbågs t shirt

Min pappa hade nämigen varit och köpt det eftersom han vet att jag behöver det för min regnbågs fotografering landskaps bilder. Men i alla fall som regnbågs ni ser så har jag en där det är svarta spets blommor på över två ljusrosa tylllager. Vad har ni haft för er idag. Ni får hela outfiten lite senare. Porträtt, jag tror dock inte att det var så dyrt eftersom min pappa aldrig skulle ge mig ett jättedyrt kamerastativ bara. Dock ser det mer orange och turkost ut i verkligheten och inte så här sverigeflaggsaktigt. Andrea, de som bodde där och lite mer folk varav det bara var tre ansikten som jag kände igen.

Jag ville vara annorlunda, inte som alla andra men jag ville inte vara fjortis eller emo så jag frågade min syrra vad det fanns för olika annorlunda klädstilar och då sa hon en stil som heter Decora, jag fastnade för den direkt så nu tar.Jag sov i tält på deras tomt och sov till halv tio vilket är personligt rekord i tält.Idag när jag kom hem från Zoey så låg detta underbart fina kamerastativ på mitt rum.

Marstrand - den officiella turistguiden

  • munka konstskola

    och i grupp, och träning i att presentera ditt eget arbete. Ett arbetsprov kan bestå av flera bilder. Vad händer efter utbildningen. When asked about advice for future art

  • hå ner i vikt

    det klokt att ta tillskott av många hälsoskäl kanske även för vikten. Jag rekommenderar i första hand den senare som är naturligare och inte kräver kaloriräkning, men för vissa

Även fast det är strålande sol ute och varmt så har jag suttit inne och tittat.